Opis szczegółowy
Zapomnijcie o pracy i spotkajcie się wśród górskich szczytów, zielonych lasów i krystalicznego jeziora Solińskiego. Trzydniowy wyjazd „Smaki Bieszczad” to idealna okazja, by zintegrować zespół podczas wspólnych warzeń piwa lokalnego w rzemieślniczym browarze, spacerów po zaporze, ogniska z biesiadą i regionalnych przysmaków. Profesjonalna organizacja i komfortowy przejazd autokarem sprawią, że Wasz wyjazd będzie czystą przyjemnością.
PLAN WYJAZDU
Zbiórka i wyjazd
Spotkanie uczestników w ustalonym miejscu, wyjazd rano komfortowym, klimatyzowanym autokarem z opieką pilota.
Dzień 1
- Zwiedzanie Browaru Rzemieślniczego
- Wizyta w lokalnym browarze, gdzie poznacie proces warzenia piw rzemieślniczych i weźmiecie udział w degustacji unikalnych smaków Bieszczad.
- Obiad regionalny
- Tradycyjne dania kuchni bieszczadzkiej serwowane w przytulnej karczmie nad Soliną.
- Spacer po zaporze w Solinie
- Malowniczy spacer po koronie zapory, podziwianie panoramy jeziora i okolicznych wzgórz.
- Kolacja integracyjna
- Wieczorne biesiadowanie przy ognisku, opowieści i wspólne toastowanie przy dźwiękach gitary.
Dzień 2
- Śniadanie
- Posiłek w formie szwedzkiego stołu, z lokalnymi wędlinami i serami.
- Wędrówka na Połoninę Wetlińską
- Spacer z przewodnikiem do Chatki Puchatka II lub zwiedzanie wybranych punktów Wielkiej Pętli Bieszczadzkiej – szlaki widokowe i leśne przełęcze.
- Obiad regionalny
- Kolejne kulinarne odkrycie: dania z jagnięciny albo placki po bieszczadzku.
- Rejs statkiem po Jeziorze Solińskim
- Relaks na wodzie i opowieści o historii regionu.
- Wieczorna biesiada z ogniskiem
- Pieczenie kiełbasek, wspólne śpiewy i wymiana wrażeń.
Dzień 3
- Śniadanie i wymeldowanie
- Przejazd kolejką gondolową nad Soliną
- Przyjemna, panoramiczna przejażdżka nad taflą jeziora, niezapomniane widoki.
- Powrót do miejsca zbiórki
- Zakończenie wyjazdu w godzinach wieczornych.